Hva er IoPT?

IoPT betyr; Identitetsorientert psykotraumeterapi og teori. Man jobber hovedsakelig med egne utfordringer, traumer og følelser.

En metode hvor man kan jobbe individuelt eller i grupper. Klienten bestemmer selv sin intensjon/setning/tegning. Man setter feltet opp på gulvet, og blir på den måten speilet. Dette gir klienten en mulighet til å, sakte men sikkert, komme i kontakt med seg selv, og de delene som er gjemt/glemt. Jeg som terapeut vil være fasilitator, og lese det som skjer på gulvet. En prosess tar fra tre kvarter til halvannen time.

Man bestemmer selv hva man trenger av terapi, det er du selv som kjenner deg best. Det er anbefalt å følge et løp , så man får en sammenhengende innsikt i seg selv, men dette er ikke et must.

Alt vi trenger for å bearbeide traumer er lagret i kroppen og kommer frem i terapien når vi trenger det.

           – Prof. Dr. Franz Ruppert – grunnlegger av IoPT –

IoPT kan brukes til selvutvikling innenfor stressmestring, personlige utfordringer, familieforhold, konfliktløsning og i egen business.
Og fungerer like godt som egenutvikling, som terapiform!

Hva kan man jobbe med?

Angst, symptomer, uro, stress, Forvirring. Traumer. Relasjoner. Seksuelle overgrep. Veivalg. Smerter. Sykdom. Par-terapi. Sinne. Sorg. Overvekt. Mobbing. ME. Avvisning. Langtidssykemeldt. Psykiatri.

IoPT kan brukes, både til Kong Salomon og Jørgen Hattemaker.
Om DU kjenner på at dette kan være noe for deg, anbefaler jeg deg og ta kontakt!

Priser

Behandling, én til én     Kr 800 pr behandling.
Gruppeprosess               Kr 800 pr prosess, for en IoPT kveld
Grunnutdanning           Kr 2300 pr helg, 17 timer pr helg/8 helger. Totalt 136 timer
Workshop-helg              Kr 2000 pr helg, totalt 17 timer.
Heldagsprosesser          Kr 1000 8 timer

Når jeg har grupper, tar jeg imot 5 stk pr gang.

Jeg tar på meg oppdrag i hele Norge, og reiser ofte rundt med min kompetanse for å hjelpe klienter, med grupper på 5 stk. Dette kombineres gjerne med behandling via nett.

Varmt velkommen!